Offerte aanvragen

Woningverwarming van de toekomst. Simpel, efficiënt en op afstand te bedienen

Pas het verwarmingssysteem aan op basis van uw dagindeling Danfoss Link maakt wooncomfort een stuk eenvoudiger. Programmeer de door u gewenste temperatuur voor elk moment van de dag of nacht op basis van de dagelijkse routine van uw gezin – en bespaar hierdoor meteen energie en geld. En met slimme functies als ‘Afwezig’ of ‘Pauze’ kunt u heel eenvoudig aanpassingen maken voor momenten dat uw leven geen vast patroon volgt.

Ook beschikbaar als app

Danfoss Link

Danfoss Link zorgt dat de door u gewenste temperatuur altijd nauwkeurig wordt gehandhaafd. Met behulp van onze Danfoss Link™ App kunt u zelfs aanpassingen maken via uw smartphone. Of ervoor zorgen dat uw huis warm en comfortabel is wanneer u vroeger dan verwacht thuiskomt. Maak u niet druk over hoe we dit allemaal voor elkaar krijgen. Geniet gewoon van de ultieme comfortbeleving. U zorgt voor de dingen die voor u belangrijk zijn. En Danfoss Link zorgt voor de rest.

Voordelen van Danfoss Link

De software van de Danfoss Link™ CC kan gratis automatisch of handmatig worden geüpgraded. Hierdoor heeft de eindgebruiker altijd de beschikking of de nieuwste gebruikersfuncties en kan het systeem worden uitgebreid wanneer er nieuwe componenten worden ontwikkeld.
De Danfoss Link™ Connect is voorzien van een digitale stappenmotor. Het voordeel van dit type motor Is dat deze geruisloos en gedurende een zeer lange periode storingsvrij zijn werk kan doen. Uw klant ervaart hierdoor geen storende geluiden bij het openen en sluiten van de radiatorafsluiter.
De Danfoss Link™ DBR ketelbesturing is voorzien van een watertemperatuursensor op de retourleiding van de ketel. Hierdoor kan het Danfoss Link™ systeem anticiperen op situaties waarbij de warmtebehoefte beperkt is en voldoende warmte beschikbaar is in het leidingsysteem. Hiermee vermindert u niet alleen de draaiuren van de ketel maar wordt ook het risico van een extreem gasverbruik voorkomen.
In tegenstelling tot veel andere (goedkopere) draadloze systemen, biedt het 2-weg besturingsprotocol inzicht voor installateur en eindgebruiker. Iedere component in het systeem doet een terugmelding aan de Danfoss Link™ CC Touch screen om te laten weten of opdrachten vanuit de regeling of de eindgebruiker al dan niet correct zijn uitgevoerd. Bovendien zijn er losse Danfoss Link™ RU range extenders verkrijgbaar om het bereik met maar liefst 400% te vergroten.

Download de app en test het zelf

Probeer de app zelf en zie hoe eenvoudig en simpel het is. Scan met uw mobiel om de Danfoss Link™ App te downloaden, of download hem via Play- Store of de App Store.

Danfoss Link app

Door de Danfoss Link™ CC met het wifinetwerk thuis te verbinden, kunt u onze intuïtieve Danfoss Link™ App gebruiken om uw systeem te regelen vanaf elke locatie, waar u ook bent. Komt u vroeg thuis? Wilt u uw vakantie verlengen? Of wilt u gewoon een beetje extra comfort wanneer u vandaag thuiskomt? U regelt het helemaal zelf, heel gemakkelijk via uw smartphone – waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

Danfoss Link in gebruik

Werkt samen als een programmeerbaar draadloos verwarmingsregelsysteem dat geschikt is voor eengezinswoningen tot 300 m². Voor volledige flexibiliteit kan de verwarming naar wens vanuit één centraal punt of per ruimte worden geregeld. U kunt zelfs ‘Living Zones’ creëren, waarbij u ruimten groepeert voor een eenvoudigere regeling. Danfoss Link™ CC kan zowel vloerverwarming als Danfoss Link™ Connect Radiatorthermostaten regelen, afzonderlijk of gecombineerd.

Website Danfoss Link
"Danfoss Link bevalt super. Het is heerlijk om in een warm huis thuis te komen. Iedere ruimte apart verwarmen bespaard een hoop geld en energie."

 

Jelle van Vliet - Danfoss gebruiker

Uw dagelijks leven heeft een ritme

Dit zou ook moeten gelden voor uw binnenklimaat

Kom Danfoss Link zelf testen in ons Experience Center

Wilt u zelf ervaren hoe eenvoudig en prettig Danfoss Link werkt? Kom het testen in ons Experience Center!