Offerte aanvragen

Ingeslepen vloerverwarming

JK vloerverwarming heeft in het verleden een revolutionaire methode ontwikkeld om in een bestaande vloer een LTV systeem aan te brengen. In de dekvloer wordt met een speciaal ontworpen en gepatenteerde slijpmachine FLOORGINDER, stofvrij, een strak sleuvenpatroon geslepen, waarin de vloerverwarmingsbuizen worden aangebracht. Omdat het inslijpen met behulp van multiresistent industriediamant gebeurt, kan het op 99% van alle type dekvloeren toegepast worden. Een extra opbouwlaag van 5 tot 6 cm, of het verwijderen van de bestaande dekvloer wordt daarmee overbodig.

Voordelen

Een ander voordeel van ingeslepen vloerverwarming: het is comfortabeler en efficienter in gebruik. Omdat de verwarmingsbuizen direct onder de vloerafwerking liggen, is de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen dan bij traditionele systemen. En dat scheelt natuurlijk weer in energiegebruik en in uw portemonnee! Bovendien is het mogelijk om met zeer lage 35 - 45° (water) aanvoertemperatuur te werken, waardoor het uitstekend in combinatie met duurzame energiesystemen toegepast kan worden.

Vakmanschap

JK vloerverwarming staat voor kwaliteit, die o.a. is vastgelegd door Europese geacrediteerde laboratoria. Als enige Europese producent bezitten wij het DIN CERTO certificaat voor ingeslepen vloerverwarming.