Vloerverwarming in gipsvezel vloerelementen

Het inslijpen in gipsvezel vloerelementen (droogbouw) is dé methode voor renovatie- en transformatieprojecten volgens het JK fermafloor systeem. Dit systeem is een samenwerking tussen JK vloerverwarming, en andere producenten, o.a. fermacell de producent van gipsvezel vloerelementen.

 

Informatie

Totaal systeem

Samenwerking diverse producenten

Fermacell

Brandwerende, akoestische en warmte-technische eigenschappen

Fermacell experts

Ontzorgd door uitvoering eventueel in een hand

Maatoplossing

Compleet, lichtgewicht, maatwerk droogbouw vloersysteem met een unieke samenwerking

JK fermafloor

Het inslijpen in gipsvezel vloerelementen is dé methode voor renovatie- en transformatieprojecten volgens het JK fermafloor systeem. Dit systeem is een samenwerking tussen JK vloerverwarming, fermacell en Techniek Nederland (voorheen Uzin Utz Nederland). fermacell is producent van de gipsvezel vloerelementen.  Daarnaast produceren zij lijmen voor dit systeem.

De keuze voor droge systemen in plaats van natte systemen wordt vaak gebaseerd op droogtijden, vochtbelasting van het pand tijdens de bouwfase en totale gewicht. Droogbouw houdt in dat er geen natte producten zoals zandcement, beton, anhydriet etc. worden gebruikt, waardoor de droogtijden worden geëlimineerd. Ook is droogbouw beter bestand tegen vochtbelasting en is er bij droogbouw vaak sprake van minder gewicht. Zo blijken de droge bouwsystemen, door alleen onderling bevestigen van elementen op de bouwplaats, ook nog eens tot minder bouwfouten te leiden en zijn eventuele voorkomende akoestische lekken vaak kleiner.

Meer over JK fermafloor
Offerte aanvragen