Vloerverwarming inslijpen

Met de JK Floorgrinder (onze gepatenteerde slijpmachine) freezen wij stofvrij in een bestaande dekvloer een strak sleuvenpatroon. Hieren monteren wij de vloerverwarmingsbuizen voor de vloerverwarming. Wij maken gebruik van een speciaal geconstrueerde machine met industriële diamantslijpschijf. Deze slijpmethode kan op 99% van alle vloeroppervlakken worden toegepast. Hiervoor is het niet nodig om de bestaande dekvloer te verwijderen of te verhogen.

Informatie

Dekvloer onafhankelijk

Geschikt voor vrijwel iedere ondervloer

Optimaal rendement

Door het inslijpen ligt de verwarmingsbuis hoog aan het oppervlak

Geen opbouwhoogte

Voor onze Jk – inslijp methode is geen opbouwhoogte nodig. De vloerverwarmingsbuizen worden direct gemonteerd in de sleuven van de bestaande dekvloer. Het is een sneller systeem dan traditionele vloerverwarming die in de dekvloer wordt gemonteerd. Dit komt omdat de vloerverwarmingsbuizen direct onder de vloerafwerking liggen. De ruimtetemperatuur is hierdoor beter te reguleren. Onze Jk – inslijp methode is ideaal voor renovatie en/of transformatie van o.a. woningen.

DIN Certo gecertificeerd

De kwaliteit die wij leveren is geverifieerd door geaccrediteerd Europese laboratoria. Wij zijn de enige Europese fabrikant met DIN CERTO-certificering voor ingeslepen/gefreesde vloerverwarming.

JK ingeslepen vloerverwarming

Wanneer de vloerverwarming ingeslepen wordt liggen de verwarmingsbuizen hoog aan het oppervlak. Op deze manier geniet u optimaal van het warmterendement. In tegenstelling tot binden of tackeren. Bij binden of tackeren storten wij later een dekvloer waardoor de opwarm periode van de vloer langer is. Met behulp van multiresistente industrie-diamantschijven wordt de vloerverwarming ingeslepen. Hiermee kunnen wij op veruit de meeste soorten dekvloeren onze inslijp – techniek toepassen. Het is overbodig om een extra opbouwlaag van 5 tot 6 cm te verwijderen van de bestaande dekvloer.

Offerte aanvragen