Offerte aanvragen

Algemeen Manager JK vloerverwarming (JK service, JK floorheatingsystems)

Doordat de strategie van JK zich vooral focust op het uitbreiden van onze organisatie in het buitenland is er binnen Nederland behoefte ontstaan aan een algemeen (operationeel) manager. Het is de bedoeling dat door de invulling van deze nieuwe functie er meer ruimte komt voor de Directeur (DGA) om zich bezig te houden met het realiseren van de buitenland strategie. JK vloerverwarming BV is binnen de inmiddels grotendeels gerealiseerde structuur één van de dochtermaatschappijen van JK Beheer BV en wordt net zoals de buitenlandse vestigingen aangestuurd en ondersteund vanuit het hoofdkantoor

Binnen het MT bent je als Algemeen Manager betrokken bij het bepalen van de Nederland strategie en verantwoordelijk voor het realiseren hiervan. Je geeft uiteindelijk hands-on leiding aan JK vloerverwarming, JK service, en JK floorheatingsystems, op dit moment zo’n 40 fte. Buiten de algemene zaken zijn o.a. sales, uitvoering, service en productie zaken waar je leiding aan geeft en voor zover nodig structuur in aanbrengt en procedures voor vastlegt, waardoor efficiëntie en resultaat naar een hoger niveau gebracht worden. Uiteraard zullen wij uiteindelijk in een persoonlijk gesprek meer duidelijkheid geven over de taken en verwachtingen en ook verder ingaan op onze strategische plannen en wat de realisatie hiervan voor je inhouden.

Wij denken bij de persoon die dit voor ons kan realiseren aan iemand met bv een technische HBO/WO management opleiding en enkele jaren ervaring in een dergelijke functie. Hands-on, People manager zijn clichés maar geven uiteindelijk wel aan naar wat voor soort manager wij op zoek zijn. Niet persé boven maar naast de medewerkers is voor ons belangrijk en hiërarchie op basis van kennis, kunde, eigenschappen en persoonlijkheid in plaats van op functie moet je aanspreken.

Zakelijk regelen wij een Auto, telefoon, computer etc voor je en zullen afhankelijk van je ervaring en opleidingen een passend salaris aanbieden met daarbij deelname aan een bedrijfspensioen van NN en 30 vakantiedagen. Uitgangspunt is een werkweek van minimaal 40 uur maar voor deze functie verwachten wij geen 9 tot 5 mentaliteit en horen eventuele extra uren bij je functie. Buiten deze primaire en secundaire voorwaarden denken wij je een baan te kunnen bieden met veel uitdagingen en mogelijkheden voor initiatief binnen een dynamisch, innovatief bedrijf dat de focus heeft op groei en uitbreiding van de organisatie.

Ben je na het lezen van deze wellicht minder traditionele omschrijving van de vacature geïnteresseerd dan nodigen we je uit om te reageren. Dit kan t.a.v. H. Janssen, JK Facilitair B.V Postbus 45, 6710 BA te Ede., Of per e-mail naar sollicitatie@jk-nl.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct Terug naar overzicht

Contactgegevens

JK Facilitair B.V.


Fahrenheitstraat 39

6716 BR EdeKVK 09138341