Offerte aanvragen

Vloerafwerking met comfort

Vloerverwarming is voor ons niet alleen het aanbrengen van een hoogwaardige kunststofslang in een bouwkundige constructie. Als marktleider in de particuliere sector weet JK als geen ander wat er speelt bij het installeren van vloerverwarmingssystemen bij mensen thuis. We denken actief met onze klanten mee, ook als het gaat om de afwerking van de diverse systemen. Hierdoor wordt het hoogste comfort bereikt. Voor de verschillende soorten vloerafwerkingen werken we samen met gerenommeerde merken in hun branche. En werkt JK vloerverwarming o.a. voor meer dan 1.000 aan-gesloten dealers.

Ontwikkelingen

Hieronder bevinden zich vanaf de aanvang van het bedrijf veel gespecialiseerde bedrijven op het gebied van plavuizen en natuursteen. Maar ook zijn daar in de jaren veel sectoren bijgekomen zoals parketstudio‘s, bouwmaterialen speciaalzaken, tapijtshowrooms, en woninginrichters. Door, en samen met onze partners hebben wij ons ook ontwikkeld op dit vakgebied, en kunnen wij u hierbij ook ondersteunen.

Regalisatie

Speciaal hiervoor is er een lijn aan eigen afwerkproducten ontwikkeld, onder de naam Regalisatie. Hiermee kan het restproduct dat ontstaat bij het inslijpen duurzaam worden verwerkt. Hierdoor zijn we in staat om garantie te geven op een volledige afgewerkte vloer


Symbool voor vloerbedekking geschikt voor vloerverwarming.
De maximale R-waarde (warmteweerstand Rb op de afgewerktevloer)
is conform de norm 0,15 [m².K/W] aanbevolen in de ISSO 49 (Kwaliteitseisen
vloer-/wandverwarming & vloer- /wandkoeling) is een Rb van maximaal 0,1 [m².K/W]