Offerte aanvragen

Waarom JK?

Vloerverwarming in één dag gelegd

Stofvrij en emissiearm

Geregistreerd erkent installateur

Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI)

Al meer dan 20 jaar actief

Op het gebied van inslijpen

Meer dan 100.000 afgeleverde systemen

Alleen al bij particulier Nederland

JK in het kort

Het aanbrengen van ingeslepen vloerverwarming is een ingrijpende vaak eenmalige ervaring in een bestaande woning waarvan je jaren onbezorgt comfortabel wilt kunnen genieten. JK vloerverwarming is al meer dan 20 jaar actief als professioneel bedrijf op het gebied van het inslijpen in bestaande dekvloeren, tegels en beton. Dit doen we in Nederland en een aantal andere landen binnen Europa. Door de wens om te streven naar een zo optimale vloer-verwarmingsinstallatie met juist gedimensioneerde componenten produceert JK vloerverwarming in Nederland de verdelers en regelingen in eigen beheer.

Erkend installateur

Wij zijn tevens erkend installateur geregistreerd bij de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). De SEI is opgericht door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel, en de VEWIN. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs. Hierdoor voeren wij de onderstaande logo's en leveren wij geregistreerde vakschanschap en vakkundigadvies.


JK vloerverwarming in beeld

Met meer dan 75 medewerkers is JK niet alleen in staat om grote woningbouw- en utiliteitsprojecten te realiseren maar geeft zij dealers (en daarmee de particuliere klanten) ook de zekerheid zaken te doen met een stabiele partner die zijn service- en garantieverplichtingen ook in de toekomst kan nakomen.